Ремонт на ГНП

Защо се прави ремонт?

Горивонагнетателните помпи, както всяка друга част в автомобила има нужда от ремонт. Скъпите добавки, който се продават в специализираните магазини, не винаги са най – доброто решение. Затова при най – малкото съмнение за проблем е добре да посетите специализиран дизелов сервиз. При нужда от ремонт ние можем да Ви предложим най – доброто решение за вас.

Какъв е процеса?

Ние от винаги препоръчваме на нашите клиенти да не поръчват чисто ново ГНП преди да се извърши диагностика.

Защо е нужно да се извърши проверка.

На първо място, за да спестите и да не купите нещо което не е нужно. Може да има нужда от съвсем лек ремонт или изобщо от нулев.

Тестване на ГНП

В Дани Дизел Сервиз, разполагаме с най – новото и модерно оборудване за диагностика и ремонт на Горивонагнетателните помпи. Вие ще получите пълен отчет на свършената работа и поведението на вашата помпа.

Гаранция за ремонта.

За всеки извършен ремонт в нашият дизелов сервиз се издава гаранциона карта + фактура. Гаранцията е между 6 месеца и 24 месеца в зависимост от услугата и извършени ремонт.

В Дани Дизел Сервиз можем да извършим ремонт на гнп на следните марки автомобили: Audi, BMW, Range rover, Ford, Mercedes, Honda, Hyundai, Infinity, Intermix, International, Isuzu, Iveco, Jaguar, JCB, Jeep, John Deere, Kia, Kobelco, Komatsu, Lancia, Land Rover, Landini, Laverda, Lexus, Mack, Man, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Multicar, Neoplan, New Holland, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Volkswagen, Volvo, Seat