Ние сме „Дани Дизел Сервиз“ и сме специализиран сервиз за дизелови автомобили. Сервизът отваря врати през далечната 1993г, като първия специализиран дизелов сервиз на територията на град Варна. Собственикът Даниел Николов има за цел да създаде най- големия и добре оборудван сервиз на територията на Република България.
През първите си години сервизът е тясно специализиран за продуктите на BOSCH. С времето сервизът се утвърждава на пазара, което позволява разширяване на продуктовата гама и „Дани Дизел Сервиз“ започва и ремонт на дизелови горивни системи: Delphi, Denso, Siemens VDO и други. Сервизът не спира да се разширява и развива през изминаващите години, винаги предлагащ безкомпромисно качество на работа  и най-съвременен технологичен процес, което го прави популярен в България и на Балканския полуостров.
Той е търсен от клиенти не само от България, а и от Румъния, Сърбия, Македония, Гърция и др.
Всеки извършен ремонт в „Дани Дизел Сервиз“ се извършва от квалифициран и компетентен екип, който държи на безкомпромисното качество и традиции, наложени в годините на работа.
Процесът на работа и всеки един извършен ремонт в „Дани Дизел Сервиз“ се следят и от управителя на сервиза – Даниел Николов, който проверява и следи за качеството на всяка извършена услуга в сервиза.